Επιστροφή Προϊόντων.

Έχετε την υποχρέωση να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε το προϊόν εντός 15 ημερών από την παραλαβή του.  Σε περίπτωση που το προϊόν δεν επιστραφεί εντός 15 ημερών από την παράδοση του, θεωρείται ότι παρελήφθη σε άριστη κατάσταση και η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την  επιστροφή και αντικατάσταση του.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση του στις ακόλουθες περιπτώσεις:
 
1.  Στις περιπτώσεις, στις οποίες από λάθος μας σας έχει σταλεί άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε.

2.  Στις περιπτώσεις, στις οποίες το προϊόν παρουσιάζει αισθητικό ή κατασκευαστικό ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος.

3. Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή το προϊόν σας με κάποιο άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας καταβάλλοντας την διαφορά εάν υπάρχει.

Στις περιπτώσεις 1&2 αφού παραλάβουμε και ελέγξουμε το προϊόν και αφού διαπιστωθεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση σας αποστέλλουμε το προϊόν αντικατάστασης ή σας επιστρέφουμε το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με ίδιο ή και διαφορετικό προϊόν από την αρχική σας παραγγελία. Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής δεν χρεώνονται.

Στην περίπτωση 3. έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντικατάσταση του μη επιθυμητού προϊόντος με οποιοδήποτε άλλο επιθυμείτε καταβάλλοντας την διαφορά της αξίας εάν αυτό ξεπερνά το αρχικό αντίτιμο. Στην περίπτωση αυτή τα μεταφορικά επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι πλήρες, η συσκευασία του να είναι αυτή με την οποία αγοράστηκε και να είναι και αυτή σε άριστη κατάσταση. Εάν κάτι από τα παραπάνω δεν διαπιστωθεί κατά τον έλεγχο η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχθεί την επιστροφή. Επίσης το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν κατά την αποστολή του (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής). 

Πριν την επιστροφή θα πρέπει να προηγείται συνεννόηση με κάποιον υπεύθυνο πωλητή είτε στο email: ajphelpcenter@gmail.com είτε στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Σημείωση: Για προϊόντα με την ένδειξη "κατόπιν παραγγελίας" συμβουλευτείτε το κεφάλαιο Προϊόντα Κατόπιν Παραγγελίας.