Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα με τους εξής τρόπους:

 

 

ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

 

Παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους αποστέλλονται μόνο με μεταφορική εταιρεία.

Για όλη την Ελλάδα παραδίδουμε μέχρι το πρακτορείο Αθηνών και από εκεί τα παραλαμβάνει η μεταφορική εταιρεία που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Το κόστος των μεταφορικών εξετάζεται ανά περίπτωση και ενημερώνεστε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Φροντίζουμε πάντα να εξετάζουμε τις εναλλακτικές και να σας προσφέρουμε την οικονομικότερη και ασφαλέστερη λύση για την μεταφορά των προϊόντων σας.

Σημείωση: Στην περίπτωση της μεταφοράς προϊόντων μέσω μεταφορικής εταιρείας δεν ισχύει η αντικαταβολή. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής και έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη ώστε να συμφωνηθεί η μέρα και η ώρα αποστολής.

Παραλαβή προϊόντων από τον πελάτη.

Η κατάσταση των εμπορευμάτων ελέγχεται πλήρως πριν παραδοθούν στις μεταφορικές εταιρείες και από την εταιρεία μας και από τους μεταφορείς.

Σε περίπτωση παραλαβής σπασμένων ή κατεστραμμένων προϊόντων που προέρχεται από την μεταφορά των προϊόντων δεν ευθύνεται η εταιρεία μας καθώς τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη και του μεταφορέα.

 

Συνίσταται να ελέγχετε τα εμπορεύματα κατά την παραλαβή τους ώστε να διαπιστωθούν τυχόν φθορές των προϊόντων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς πάντα παρουσία του μεταφορέα. Η μεταφορική εταιρεία έχει  παραλάβει και ελέγξει τα προϊόντα προς μεταφορά και αυτά ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη και του μεταφορέα.

 

COURIER


Για παραγγελίες μικρού βάρους και όγκου η αποστολή πραγματοποιείται και με εταιρεία courier.

Κόστος αποστολής:

4,50€ έως 2kg + 1,00€ για κάθε επιπλέον kg.

10,00€ 10kg + 1,00€ για κάθε επιπλέον kg.

Δυσπρόσιτες Περιοχές:

7,00€ έως 2kg + 1,50€ για κάθε επιπλέον kg.

12,80€ 10kg + 1,50€ για κάθε επιπλέον kg.

Κόστος Αντικαταβολής: 2,80€

*Για την ασφάλεια των παραγγελιών σας, συνίσταται ο έλεγχος του περιεχομένου του δέματος κατά την παραλαβή και παρουσία του ταχυμεταφορέα ώστε να διαπιστωθούν τυχόν φθορές των προϊόντων σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

 

ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΤΗΓΟ

Η αποστολή μπορεί να γίνει με δικό μας φορτηγό εντός της ευρύτερης περιοχής του Νομού Χανίων και Ρεθύμνης. Η μεταφορά είναι δωρεάν για τις περιοχές αυτές , αν το ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα 1500 Ευρώ. Για παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει μια επιβάρυνση η οποία εξετάζεται ανά περίπτωση εμπορεύματα με μεγάλο βάρος και όγκο πχ.  Πλακάκια , ηλιακά συστήματα , έπιπλα, κόλλες κ.λπ. , παραδίδονται σε ισόγειο χώρο επί του πεζοδρομίου εκτός από περιπτώσεις που κατόπιν συνεννόησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί γερανός με ανάλογη χρέωση.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα. Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει να συμφωνηθεί τηλεφωνικά η μέρα και η ώρα παραλαβής.